Teplická regionální organizace TOP 09 má staronové vedení

26. 1. 2021

Členové teplické TOP 09 si na regionálním sněmu konaném 25. 1. 2021 formou videokonference volili vedení.

Do čela organizace byl opět zvolen Jan Hadraba, který ji již vede od ledna roku 2019. Místopředsedkyní organizace pro další roky bude Jana Jirušková, která je v této funkci také od ledna 2019 a zároveň je místopředsedkyní krajské organizace, která si bude své vedení volit na konci března 2021.

Regionální výbor Teplické organizace je pětičlenný: předseda, místopředsedkyně a další tři členové, kterými se stali Zdeňka Musilová, Petr Knorr a Jan Havrlík.

„Chtěl bych velmi poděkovat členům regionálního výboru za uplynulá léta, především Janě Jiruškové, která vedla vyjednávání v rámci Spojenců pro kraj, při kterých musela prokázat obrovskou trpělivost a velice si jí za to vážím. Pevně věřím, že v nově složeném regionálním výboru bude probíhat vše stejně dobře, jako tomu bylo do teď.  Jsem velmi rád, že se dnešní videokonference účastnili i noví členové. I přes tuto nelehkou dobu, kdy se nemůžeme sejít osobně a vše musí probíhat přes videohovory musím konstatovat, že jsem mile překvapen a dodává mi to sílu do dalších let ve funkci předsedy regionální organizace.“ uvedl znovu zvolený předseda regionální organizace TOP 09 Teplice Jan Hadraba

 

Barbora Jandová

krajská manažerka TOP 09 Ústecký kraj

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme