× Pohněme s tím. Společně!

Strana TOP 09 uspořádala pálení čarodějnic

1. 5. 2010
V rámci dne s Jaromírem Drábkem, lídrem kandidátky v nadcházejících volbách do poslanecké sněmovny, uspořádala strana TOP 09 pálení čarodějnic na Písečném vrchu v Teplicích.

Celý program dne s Jaromírem Drábkem odstartoval slavnostním obědem v restauraci U Kozičky, z kterého se členové a podporovatelé "TOPky" v čele právě s Jaromírem Drábkem přesunuli do ulic města. Sám lídr kandidátky rozdával kolemjdoucím koláčky, od ostatních dostávali zase letáčky či pivní tácky s vtipnými hesly.

Po procházce městem následoval přesun na Písečný vrch, kde již od 16:00 probíhal program pro rodiny. U dětského hřiště vedle botanické zahrady čekal na děti skákací hrad a velkým lákadlem byl především "TOPcorn". Pokud se skupinky přesunuly o něco výše, bylo pro ně připravené ohniště na opekání buřtů, točené pivo Schwarzenberg nebo country kapela.

Páteční odpoledne strávilo na této akci velké množství lidí, především rodin s dětmi, které si celou akci velmi pochvalovaly.

Martin Kovařík

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ