Regionální organizace v Teplicích byla ustanovena

Starostové volají po změně dotační politiky v kraji

22. 10. 2009
Přesně po 66 dnech od historicky první teplické schůzky příznivců TOP 09, kterých se mezitím odehrálo celkem pět, sešli se dne 22.10. 2009, tentokrát již jako delegáti prvního ustavujícího sněmu TOP 09 v rámci okresu Teplice všichni její členové. Při 100% účasti všech 21 pozvaných delegátů byl předsedou regionální organizace TOP 09 v Teplicích zvolen Petr Měsíc, dosavadní okresní volební koordinátor. Místopředsedou se stal Pavel Pastyřík, členy regionálního výboru pak byli zvoleni Karel Jelínek, Martin Prokůpek a Tomáš Saba. Předsedou revizní komise a jejími členy se stali Petr Najman, Ondřej Šimůnek a Jaroslava Chabrová.Ustavující sněm proběhl tak, jako ostatně všechny, doposud konané schůzky v Teplicích. Tedy konstruktivně, s tahem na branku a především v týmovém duchu. Toto byla, je a pevně věříme že i zůstane hlavní deviza v činnosti týmu TOP 09 v okrese Teplice.Poděkování patří všem delegátům, jakož i milým hostům. Konkrétně lídrovi krajské volební kandidátky Jaromírovi Drábkovi, volebnímu zmocněnci Janovi Teufelovi, Josefovi Bakešovi, starostovi města Roudnice nad Labem a Karlovi Drašnerovi, starostovi obce Háj u Duchcova za jejich podporu a inspiraci, kterou delegátům teplického sněmu svými vstupy dodali.
P.M.