Poděkování předsedy regionální organizace TOP 09

30. 5. 2010

Milí přátelé, členové a podporovatelé TOP 09,

dovolte mi, abych ještě jednou, po sobotním, veleúspěšném, ale i velice hektickém dni, poblahopřál nám všem a vyjádřil poděkování za podporu, spolupráci a nadšené úsilí, které jste do této chvíle naší společné věci věnovali.

To, co se v sobotu stalo a čeho jsme společnými silami dosáhli, jsme možná ještě ani nestačili docenit.

Pomohli jsme totiž zabránit opětovnému nástupu levice, diktátorských metod, dalšímu šíření populismu a s ním spojenému zadlužování státu. Zároveň jsme pro novou a doposud neokoukanou stranu TOP 09 pomohli vytvořit vynikající výchozí pozici pro její rovnocennou roli na poli české politické scény, což je zároveň mimořádně cenný vklad pro nadcházející komunální volby.

Nesmíme zklamat a ztratit důvěru těch, kteří věří v tuto novou šanci a kteří nám tu šanci dali.

Proto nyní bude nesmírně důležité, abychom i nadále pokračovali a společně pracovali tak, jako doposud. To znamená jako pracovitá parta, která za posledních devět měsíců společné práce mnohokrát ukázala svůj potenciál.

Čeká nás tedy ještě spousta práce, ale i zodpovědnosti. Společně s Vámi se ale na tu práci i zodpovědnost těšíme.

Ještě jednou všem děkuji a přeji, aby jste si tento první opravdový úspěch a výsledek naší spolupráce dostatečně vychutnali a užili.

Zdraví.

Petr Měsíc

Předseda regionální organizace TOP 09 - Teplicko Místopředseda krajské organizace TOP 09 - Ústecký kraj

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ