22. 9. 2010

Dne 21.9. 2010 byla oficiálně spuštěna předvolební kampaň TOP 09 na Teplicku.

Po tiskové konferenci, která se uskutečnila v útulném prostředí restaurace U kozičky v Teplicích, za účasti zástupců médií a lídrů kandidátek TOP 09 v okrese Teplice, jsme se přemístili na Náměstí svobody, kde od 15.00 hodin probíhala kontaktní kampaň. Celým odpolednem nás skvěle provázel Petr Stolař s členy Divadla v pytli.

Kromě již tradičního TOP CORNU se podávala zejména uvolněná a vtipně odlehčená atmosféra, která vládla po celé odpoledne. Vyvrcholením akce nazvané „MĚSÍC DO VOLEB“ mělo být odhalení sochy na místě, na kterém se v minulém století vystřídaly mnohé kladné i záporné osobnosti naší minulosti.

První navrhovaná socha půlměsíce, neseného 99 balónky, nám však záhy uletěla směrem ku Praze. V té chvíli jsme však byli bez sochy, a proto byla urychleně nahrazena Měsíčníkem, který však přijel bez Slunečníka i Větrníka, čímž bylo sousoší neúplné. Takže nám nezbylo nic jiného, než že se na podstavec před teplickou radnicí musel postavit jediný přítomný Měsíc, tedy já. A když se připojili i ostatní lídři kandidátek TOP 09 z teplického okresu, bylo jasné, že Teplice se konečně dočkaly svého nového sousoší.

Pak nám ale došlo, že vlastní sochu nechceme, ani nepotřebujeme. Nejprve chceme Teplicím a celému okresu dát to nejlepší, co v nás je. Nejprve chceme dokázat, že volba TOP 09 je ta správná.

Petr Měsíc, Předseda regionální TOP 09 – Teplicko a kandidát na primátora Teplic
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme