Kandidáti do senátu v Ústeckém kraji

14. 5. 2018

Letos na podzim se konají krom komunálních voleb i senátní volby. V Ústeckém kraji budou ve třech obvodech. 
TOP 09 nabízí kvalitní kandidáty do volebního klání ve dvou obvodech. Volební obvod č. 29 - Litoměřice bude za TOP 09 reprezentovat prezident aeroklubu a manažer Vlastimil DVOŘÁK a obvod č. 32 - Teplice  bývalý viceprezident sklářské firmy AGC v Evropě a šéf představenstva fotbalového klubu Pavel ŠEDLBAUER.

Vlastimil Dvořák

Kandidát do Senátu za obvod č. 29 - Litoměřice

Vášnivý letec, obchodní pilot a učitel létání se narodil roku 1952. Deset let byl prezidentem Aeroklubu České republiky. Od roku 1990 je prezidentem Aeroklubu Roudnice nad Labem a šéfem mezinárodní letecké přehlídky Memorial Air Show, která se koná už 27 let každé dva roky. Získal jedno z nejvýznamnějších ocenění Mezinárodní letecké federace FAI za rok 2011. Od roku 2002 je zastupitelem v Roudnici nad Labem, v letech 2002 a 2011 byl členem rady města.

Pavel Šedlbauer

Kandidát do Senátu za obvod č. 32 - Teplice

Předseda představenstva Fotbalového klubu Teplice se narodil v roce 1951 a vystudoval Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze. Od té doby pracuje ve sklářském průmyslu. Je bývalým viceprezidentem evropské skupiny belgicko-japonské sklářské firmy AGC a zároveň stál v čele AGC Flat Glass Czech.

Radka Ostřížová, krajská manažerka TOP 09 Ústeckého kraje

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme