Zastupitelé TOP 09 Horní Bříza podepsali v pátek koaliční smlouvu

15. 11. 2010

Kandidáti TOP 09 v Horní Bříze děkují všem občanům za projevenou důvěru v říjnových komunálních volbách. Strana TOP 09 obsadila 2. místo se 4 mandáty za vedoucím sdružením SNK Hornobřízští občané. Zvolení zastupitelé podepsali dohodu o povolební spolupráci právě se zmíněným sdružením v pátek 12. listopadu 2010 a potvrdili si tak shodu ve většině bodů jejich programu.

"Po volbách jsme dostali 2 nabídky. První byla od nezávislých kandidátů SOS na utvoření koalice SOS, TOP 09, ČSSD a KSČM. Rozhodli jsme se přijmout nabídku, která přišla v den výsledku voleb o několik desítek minut později na utvoření koalice s SNK Hornobřízští občané a respektovat tak výsledek voleb. Voliči rozhodli o jasné výhře sdružení pana Ing.Šedivce, kterému tak přísluší starostenský post." sdělila Mgr. Alena Šůmová, lídr kandidátky TOP 09 v Horní Bříze a nynější kandidátka na místostarostku města.

"Již prostým vzájemným porovnáním volebních programů kandidujících stran a sdružení byla zřejmá největší shoda mezi našimi stranami. Jsem proto rád, že jednání skončila dohodou a s ohledem na konkrétní lidi, kteří byli za naše strany zvoleni věřím, že bude na ustanovujícím zasedání zastupitelstva zvolena velice konstruktivní a dělná rada města" doplnil Ing. Vojtěch Šedivec z SNK Hornobřízští občané, kandidát na starostu města.

V Horní Bříze dne 12.11.2010

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme