Zástupci TOP 09 v kraji diskutovali s volebním manažerem

16. 3. 2015

V pondělí 16. března proběhlo v plzeňském TOPCENTRU setkání krajského vedení a předsedů místních organizací TOP 09 Plzeňského kraje s volebním manažerem TOP 09 Jaroslavem Poláčkem. Hovořilo se nejen o volbách a volebních kampaních ale také o aktuálních tématech na celostátní a krajské úrovni či jejich efektivní mediální komunikaci.

Jaroslav Poláček zahájil diskusi obecnou prezentací zaměřenou na volební kampaně, jejich osvědčené nástroje, nebo také nápady, které se v praxi osvědčily. Jako příklad správně vedené kampaně uvedl volební manažer TOP 09 opakované volby ve městě Bílina, kde se pomocí kontaktní kampaně podařilo docílit povzbuzujícího výsledku pro kandidátku TOP 09. Poté se slova ujal mistopředseda krajské organizace Petr Suchý. Ten se ve svém příspěvku věnoval reflexi kampaně do obecních zastupitelstev v roce 2014, kterou vedl jako krajský volební manažer.

Poté následovala více než dvouhodinová debata zúčastněných o efektivní komunikaci na sociálních sítích, aktuálních tématech a přípravě na krajské a senátní volby v roce 2016.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme