Ve středu naposledy zasedal stávající krajský výbor

14. 9. 2011

Ve středu 14. září 2011, dva dny před krajským sněmem TOP 09, se v prostorách plzeňského TOPCENTRA uskutečnilo poslední zasedání krajského výboru ve stávajícím složení.

Jednání se neslo v duchu bilancování a zhodnocení uplynulé dvouleté činnosti organizace v Plzeňském kraji. Marek Ženíšek poděkoval všem členům krajského výboru i revizní komisi za jejich vytrvalou a usilovnou práci v uplynulém volebním období, kdy se podařilo TOP 09 plně etablovat, získat dva poslanecké mandáty a zapojit se do činnosti v zastupitelstvech ve městech a obcích po celém našem kraji.

Mezi čestnými hosty nechyběl také předseda krajského výboru hnutí Starostové a nezávislí v Plzeňském kraji Pavel Čížek či poslanec Michal Janek.

Těší mě, že se nám podařilo urazit tak dlouhou cestu od samotného založení strany v roce 2009, kdy čítala pár zakládajících členů, až do dnešního stavu, kdy máme v kraji na 200 členů, dvě regionální a 13 místních organizací. Můj dík tedy patří Vám všem, kteří jste se na tomto úspěšném rozvoji naší strany od začátku podíleli a podporovali ji také usilovně v několika volebních kampaních, které jsme v tomto krátkém období absolvovali,“ poděkoval všem na závěr předseda krajského výboru Marek Ženíšek.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme