V Tachově byla ustanovena místní organizace TOP 09

27. 2. 2010
V sobotu 27. února 2010 proběhl v Tachově Ustavující místní sněm TOP 09. Do čela místní organizace zvolili delegáti sněmu místní výbor ve složení: Josef Janů – předseda, Eliška Nováková – místopředsedkyně, Vojtěch Šrámek – člen výboru.

„Vždy jsem se snažil ukázat všem okolo sebe cestu. Jsem rád, že byla založena strana TOP 09, která svým programem zcela nově ale dle tradičních hodnot určuje směr i nám všem ostatním, a že já jsem její součástí v Tachově. Nově zvolený místní výbor bude pracovat pro co největší zviditelnění myšlenek TOP 09 v našem regionu,“ uvedl nově zvolený předseda Josef Janů.

Jedním z hlavních úkolů, které místní výbor TOP 09 v Tachově čekají, je příprava kandidátních listin do místních zastupitelstev měst Tachov, Planá a Stříbro.

Ustavujícího sněmu TOP 09 Tachov se zúčastnili: první místopředseda krajské organizace TOP 09 Jan Fluxa, krajská manažerka Eva Šafránková, předseda Výboru Regionální organizace Plzeňsko Ondřej Ženíšek a místopředseda Výboru Regionální organizace Plzeňsko Michal Vozobule.
Tiskové oddělení TOP 09 Plzeňského kraje
V Tachově 27. 2. 2010
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme