V Plzni se setkali zastupitelé zvolení za TOP 09

19. 11. 2010

V podvečer svátku sv. Martina se v Plzni uskutečnilo historicky první setkání zastupitelů zvolených za TOP 09 v Plzeňském kraji. Do Plzeňského TOP CENTRA - společných prostor krajské kanceláře a kanceláří poslanců - se 11. listopadu sjelo na 50 nově zvolených zastupitelů z nejrůznějších měst a obcí Plzeňského kraje. Nechyběli mezi nimi např. lídr plzeňské kandidátky pan Ondřej Ženíšek či nově zvolený zastupitel, herec a režisér, Antonín Procházka.

Přítomné přivítal místopředseda TOP 09 a předseda krajského výboru Marek Ženíšek a představil jim další členy předsednictva výboru krajské organizace místopředsedy Jana Fluxu, Tomáše Jílka a Martina Kříže a v neposlední řadě milého hosta poslance Parlamentu České republiky pana Jaroslava Lobkowicze.

Setkání, které se neslo v neformálním a přátelském duchu, mělo hlavní poslání poznat své kolegy napříč krajem a nastartovat pravidelné informativní schůzky, které budou fungovat jako platforma pro vzájemnou výměnu zkušeností a poznatků nabytých při práci ve veřejné správě v obcích a městech Plzeňského kraje. V průběhu večera zazněly především dotazy k volební kampani, na které ochotně odpovídal volební manažer Tomáš Jílek, ale také otázky týkající se právě probíhajících koaličních vyjednávání a uzavírání dohod.

"Jsem moc rád, že jsme se zde sešli v tak hojném počtu. Věřím, že TOP CENTRUM se i díky Vám brzy stane centrem konzervativní politiky TOP 09 v Plzeňském kraji, přičemž nebude pouze místem pro politická zasedání, ale také místem pro občany a samozřejmě pro všechny zastupitele i nezávislé starosty Plzeňského kraje, pro které tak bude přímou linkou do vysoké politiky", vzkázal všem přítomným Marek Ženíšek.

V Plzni dne 11.11.2010

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme