V Blovicích získala TOP 09 post místostarosty. Bude jím Michal Hodek

3. 11. 2014

V Blovicích na jižním Plzeňsku získala TOP 09 post uvolněného místostarosty města. Novým místostarostou Blovic bude devětatřicetiletý ekonom Ing. Michal Hodek (bezpp), lídr kandidátky TOP 09 v Blovicích. Ten dosud působil jako vedoucí odboru ekonomického a rozvoje města na Městského úřadu Blovice. TOP 09 v Blovicích podepsala koaliční smlouvu společně s ČSSD a ODS. Novou pětičlennou městskou radu tak bude tvořit Ing. Michal Hodek zvolený jako nezávislý na kandidátce TOP 09, Ing. Božena Šroubková zvolená jako nezávislá na kandidátce ČSSD a tři křesla v radě připadnou vítězné ODS. Usednou na ně Bc. Robert Zelenka a Josef Andrlík a Jan Poduška jako starosta města. Ustavující zasedání zastupitelstva města se koná 5. listopadu.

"Důležité je, že neuspěly populistické a levicové kandidátky. Děkuji všem pravicovým a odpovědným voličům za podporu a důvěru, kterou nezklamu. Mou prioritou pro následující volební období bude transparentní ekonomika města a veřejné zakázky, tj. obory, kterým jsem se již v minulém zaměstnání věnoval," říká Michal Hodek, lídr kandidátky TOP 09.

Ing. Michal Hodek se narodil v roce 1975 v Rokycanech. Po studiu blovického gymnázia absolvoval ekonomickou fakultu ZČU v Plzni. Od roku 2001 je zaměstnám na MěÚ Blovice, nejprve na pozici ekonoma města, v poslední době jako vedoucí odboru ekonomického a rozvoje města. Je ženatý a má 2 děti - chlapce ve věku 8 a 6 let. Manželka Jitka pracuje jako lékařka v oboru endokrinologie v Plzni. Rád s rodinou cestuje, nejraději autem, jinak v zimě na lyžích a v létě pěšky.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme