Úspěšný starosta míří do Senátu hájit principy konzervativní politiky

29. 6. 2010

Zatímco ostatní politické strany sázejí především na Plzeňanům dobře známé tváře politických matadorů, TOP 09 v osobě úspěšného starosty Čížka přináší do stojatých senátorských vod Plzeňského kraje šanci na změnu.

V duchu hesla „S podporou Starostů“ nabízí voličům kandidáta, který je zkušeným politikem s praxí na komunální i krajské úrovni. Pavlu Čížkovi je 46 let a dlouhodobě se zajímá o problematiku místního rozvoje, ochranu životního prostředí a obnovu památek.  Právě za obnovu památek získalo město Spálené Poříčí prestižní ocenění „Historické město ČR roku 2003“. Pavel Čížek hodlá i nadále na postu senátora hájit principy konzervativní politiky: „Konzervativní je chtít ve svobodné společnosti dodržovat řád a neřády umravňovat.“

Čížek také jako úspěšný starosta ví, jak zásadní je pro náš stát odpovědně hospodařit. Dokazuje to jak svým životem, tak správou majetku i podporou veřejně prospěšných aktivit. „Chci svým dílem podpořit snahy TOP 09 o lepší hospodaření státu a o kultivaci vztahů lidí v něm,“ svěřuje se se svou vizí Čížek.

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09 Plzeňského kraje

V Plzni dne 29. 6. 2010

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme