TOP 09 zajímá práce městské policie v terénu

5. 4. 2011

V pátek 25.3.2011 ve večerních hodinách se členové Kontrolního výboru Zastupitelstva Plzně 3 za TOP 09 zúčastnili pochůzek Městské policie - služebna Střed v rámci opatření "Centrum".

V centru krajské metropole jste mohli v pátek ve večerních hodinách potkat členy Kontrolního výboru za TOP 09. Účastnili se opatření "Centrum", které bylo přijato pro exponované víkendové večerní hodiny. Hlídka v doprovodu zastupitelů se pohybovala především na náměstí Republiky, v okolí Americké třídy a na Jižním předměstí.

"V centrálním obvodu je práce Městské police pod drobnohledem. Pro Kontrolní výbor Městské části Plzeň 3 je důležité se seznámit s problémovými místy", říká předseda Kontrolního výboru MO Plzeň 3 Radoslav Škarda a dodává: "Jsem rád, že se akce zúčastnila téměř polovina Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3."

Z členů Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3 se zúčastnil večerních pochůzek také Pavel Podaný, předseda zastupitelského klubu TOP 09, který akci okomentoval: "Bylo velmi přínosné strávit krátký čas s městskými policisty při práci. Jakékoliv posuzování jejich práce tak bude od této doby doprovázet reálná zkušenost a respekt k jejich nasazení."

"Cílem společné pochůzky bylo poznat práci a technické možnosti Městské policie přímo ve výkonu služby a následné poznatky postoupit příslušným komisím Rady obvodu a města," popsal smysl společné akce předseda Kontrolního výboru Zastupitelstva města Plzně Mgr. Ondřej Ženíšek

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme