TOP 09 zahájila ve Starém Plzenci kampaň do komunálních voleb

13. 9. 2010

Zástupci TOP 09 ve Starém Plzenci zahájili v neděli 12. září předvolební kampaň do komunálních voleb. Jako místo pro setkání s voliči byla zvolena tradiční staroplzenecká pouť, která se konala na louce pod Radyní. Pouťové atrakce přilákaly stovky návštěvníků, kteří si tak užívali překrásné počasí. Kandidáti v čele s lídrem kandidátky PhDr. Blankou Bendlovou aktivně diskutovali s občany a rozdávali propagační materiály. Akci navštívil také kandidát TOP 09 do Senátu za volební obvod Plzeň-město starosta Spáleného Poříčí, Ing. Pavel Čížek, který vyjádřil podporu staroplzenecké kandidátce TOP 09. Atmosféra první předvolební akce byla velmi přátelská.

Blanka Bendlová okomentovala akci slovy: "Setkali jsme se s velmi vstřícným postojem občanů. Je vidět, že si přejí změnu ve vedení radnice. Osobní kontakt s občany je právě to, co stávající vedení města podceňuje. My chceme s lidmi komunikovat a ptát se jich na jejich názory, diskutovat s nimi. Chceme je do dění ve městě více zainteresovat, aby se cítili jeho součástí."

Pavel Čížek, který má, jakožto dlouholetý starosta Spáleného Poříčí, velké zkušenosti s pořádáním kulturních a společenských akcí dodává: "Starý Plzenec má obrovský potenciál. Díky své blízkosti k Plzni a historickým památkám je jednou z nejnavštěvovanějších lokalit v rámci kraje. Toto kulturní bohatství by mohlo být daleko lépe propagováno a využíváno, aby přilákalo více návštěvníků, kteří se sem budou vracet. Budu velmi rád, pokud se podaří kandidátům TOP 09 ve Starém Plzenci uspět, aby tak mohly být realizovány jejich plány nejen v oblasti kultury a cestovního ruchu."

V Plzni dne 13.9.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme