TOP 09 vyjela plnou parou vpřed

15. 5. 2010
Lákavou akci v rámci své předvolební kampně nabídla TOP 09 Plzeňského kraje. V sobotu 15. května 2010 vypravila speciální vlakovou soupravu taženou parní lokomotivou Šlechtična z roku 1947. První cesta vlaku vedla do Stříbra. Odpoledne Šlechtična navštívila Domažlice.

Šlechtična se čtyřmi vagóny plnými pasažérů vyjížděla ráno z plzeňského hlavního nádraží. První cílovou stanicí bylo Stříbro, kde na cestující čekal stánek s pohoštěním a možnost prohlédnout si parní lokomotivu zblízka. Pro děti byly připraveny hry a dětský koutek. Jaroslav Lobkowicz, lídr TOP 09 pro volby do Poslanecké sněmovny za Plzeňský kraj, mimo jiné pochválil hojnou účast a počasí: „Stál při nás sv. Petr, protože počasí se navzdory předpovědím vydařilo."

Odpolední vlak vyrazil do Domažlic. Cestou se vždy rozdávalo občerstvení a pro zájemce byla připravena trička. Cestující měli možnost promluvit si s kandidáty do Poslanecké sněmovny o programu TOP 09. Hlavním tématem byl dluh veřejného rozpočtu. Marek Ženíšek, dvojka plzeňské kandidátky TOP 09, okomentoval akci těmito slovy: „Těší mě, kolik lidí se dnešní akce zúčastnilo a že byl čas si s některými popovídat o našem programu. Dnešní heslo - plnou parou z dluhů ven -plně vystihuje problémy, na něž se snažíme upozornit a jsem rád, že většina lidí to vnímá obdobně, byť jsou lákáni billboardy jistých stran nabízejících i v této těžké době třinácté důchody."

Radoslav Škarda, tiskové oddělení TOP 09 Plzeňského kraje
V Plzni 15. 5. 2010
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme