TOP 09 ve Stříbře slaví výrazný úspěch

25. 11. 2010

Kandidátka TOP 09 ve Stříbře skončila na druhém místě za vítěznou ČSSD. I přes tento fakt se po velmi dlouhém vyjednávání podařilo získat pozici starosty, kterou obsadil Dr. Bohuslav Červený a také pozici místostarosty, na kterou byl zvolen Pavel Plánka.

V 15-ti členném zastupitelstvu TOP 09 získala 4 mandáty stejně jako konkurenční ČSSD. ODS a KSČM získaly po 2 mandátech a Věci veřejné, Evropští demokraté a Sdružení nezávislých kandidátů mají po 1 mandátu. Rada města tvořená 5 zastupiteli má pravicovou většinu a to v sestavě 2 členové TOP 09, 1 člen ODS a 2 členové ČSSD. TOP 09 má díky této sestavě velké šance prosadit velkou část svého volebního programu.

"V následujícím období se musíme zaměřit na poznání současného stavu a z něj vycházet v další práci a rozhodování. Analyzovat zejména chod úřadu a práci jednotlivých odborů, komunikaci uvnitř úřadu, existující smlouvy (pracovní, majetkové) a jsoucí zvyklosti. Nejde o záležitost několika dní ani týdnů, ovšem případné a potřebné změny by měly následovat. Limitujících momentů v naší činnosti bude pravděpodobně mnoho, ale mohu slíbit za sebe a za nejbližší spolupracovníky, že se o splnění mých a našich představ budeme zodpovědně snažit," říká nově zvolený starosta Dr. Bohuslav Červený.

Ve Stříbře dne 25.11.2010

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme