TOP 09 opět na jedné lodi

16. 7. 2016

Členové a příznivci plzeňské TOP 09 společně s kandidáty do krajských voleb usedli do jedné lodi. V sobotu 16. července se na Borské přehradě v Plzni konal tradiční závod dračích lodí, na kterém opět nemohla chybět posádka v barvách TOP 09.

TOP 09 se závodu dračích lodí účastní již od roku 2010, letos posedmé v řadě. Závod máme rádi, je to pro nás taková příjemná letní tradice,“ říká kapitán lodi TOP 09 a předseda plzeňské TOP 09 Ondřej Ženíšek.

Posádka TOP 09 v letošním závodě skončila na pátém místě z celkového počtu sedmi mužstev.

Na rozdíl od krajských a senátních voleb, které nás čekají na podzim, není v tomto závodě naším cílem vyhrát, ale zasportovat si a užít si letní sobotu v přátelské atmosféře, která tu vždy panuje. Dnes jsme si společně vyzkoušeli, že dokážeme ve dvaceti lidech pádlovat jako jeden muž. Jsem proto přesvědčen, že stejně tak dobře si povede i náš tým a kandidáti v kampani do krajských a senátních voleb. A protože nás do nich povedou dva renomovaní lékaři, primáři Richard Pikner a Jiří Dort, věřím, že v nich uspějeme,“ uzavírá kandidát do krajských voleb a předseda regionální organizace Plzeňsko Ondřej Ženíšek.



Eva Šafránková, krajská manažerka

 

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme