TOP 09 Klatováky bavila i vzdělávala

8. 5. 2010
V sobotu 8. května uspořádala TOP 09 bohatý odpolední program na náměstí Míru v Klatovech. Občané i náhodní turisté mohli v centru šumavské metropole navštívit volební stánek TOP 09, který skýtal lahodné občerstvení v podobě delikátních pochoutek z grilu, osvěžujících limonád a originálního piva značky Schwarzenberg. K dostání byly rovněž programy TOP 09 pro květnové volby a mnoho humorných předmětů navržených příznivci této nové politické strany. Za všechny stačí zmínit samolepky zobrazující rentgenový snímek předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga společně s nápisem „Karel je transparentní".

Hlavní bod programu nicméně představovaly bezplatné prohlídky klatovské Černé věže - architektonické perly západních Čech. O věcný, avšak vtipný a barvitý výklad se v roli průvodce postaral předseda Klubu přátel Klatovska Martin Kříž, který mimo jiné kandiduje za TOP 09 do Poslanecké sněmovny. „Počet zájemců o prohlídky byl opravdu vysoký, což mě jako hrdého Klatováka nesmírně těší. Nepochybuji, že stejně vysoký bude zájem klatovských o TOP 09 v blížících se volbách," sdělil po návratu z prohlídek své zážitky Martin Kříž.

Stovky účastníků poutavé akce přišla osobně pozdravit čelná kandidátka TOP 09 pro volby do Poslanecké sněmovny za Plzeňský kraj a místostarosta Klatov Mgr. Věra Tomaierová. „Je krásné vidět, kolik lidí z našeho města se nebojí podpořit návrat slušnosti a práva do české společnosti. Počasí nám dnes přeje. Ráda bych to označila za signál nastávajících lepších časů pro klatovský region i Českou republiku obecně," uvedla Věra Tomaierová.

Odpoledne plné zábavy a chytlavého poučení moderoval vedoucí Tiskového oddělení TOP 09 v Plzeňském kraji Vít Procházka.


Vít Procházka, tiskové oddělení TOP 09 Plzeňského kraje
V Klatovech 8. 5. 2010.
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme