Stanovisko TOP 09 Tachov k oznámení ODS, že má zájem o členství v radě města Tachov za účasti KSČM

3. 11. 2010

TOP 09 v Tachově je nemile překvapena rozhodnutím ODS, která odmítla nabídku spolupráce pravice v opozici a raději preferuje svoji účast v radě města společně s KSČM! Konkrétně se jedná o osobu pana Sklenáře (ODS). Před volbami přitom jak místní TOP 09, tak i ODS jasně prohlásily, že v žádném případě nebudou v koalici s KSČM.

Naopak si velice vážíme postoje pana Věnečka (ODS), který dostal důvěru od občanů Tachova a byl zvolen do Zastupitelstva na období 2010 – 2014. I pro něj byla spolupráce ve vedení města s KSČM nepřijatelná, stejně jako pro TOP 09.

Za TOP 09 v Tachově bychom tímto chtěli dát jasně najevo svůj postoj k celé záležitosti. Raději budeme v opozici osamocení, než se kvůli podílu na moci paktovat s komunisty. V žádném případě se nebudeme spolupodílet na řízení města společně s KSČM.

Chceme ujistit nejen naše voliče a příznivce, že i jako opoziční strana se budeme důsledně snažit prosazovat náš volební program v novém volebním období. A to jak prací v Zastupitelstvu, tak i v jednotlivých komisích a výborech.

za vyjednávací tým TOP 09
Josef Janů
předseda místní organizace TOP 09 Tachov

V Tachově dne 3.11.2010

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme