Slovany opravily několik sportovních hřišť

17. 8. 2021

Slovany opravily několik sportovních hřišť

Městský obvod Plzeň 2 - Slovany zareagoval na žádosti svých obyvatel: opravil v nedávné době několik sportovních hřišť a na dvou místech nainstaloval nové pingpongové stoly.

"Místní komunita nás požádala o opravu hřiště na míčové hry u Doudlevecké lávky, které již bylo částečně zarostlé travou. Dali jsme proto ještě v červnu strhnout drn, navézt nový písek a zválcovat hřiště tak, aby hráči volejbalu či nohejbalu stihli letošní sezonu,“ sdělil místostarosta Jan Fluxa.

„V Barákové ulici nás místní obyvatelé požádali o úpravu dětského hřiště a přilehlého hřiště na míčové hry. Obě jsme upravili tak, aby je bylo možno plnohodnotně užívat co nejdříve,“ doplnil místostarosta Jan Fluxa.

Menší děti se tak mohou těšit na nové houpací hnízdo, upravené povrchy a nově opravené hřiště na míčové hry. Městský obvod také instaloval nové branky a koše na basket. Na podzim tohoto roku zde přibude stůl na ping-pong a na jaře multifunkční herní sestava pro děti. Byl sem také dodán chybějící odpadkový koš a pro lepší bezpečnost nejmenších dětí byly nainstalovány plůtky mezi keři, aby se zamezilo vběhnutí dětí pod kola projíždějících aut.

„Koncem června jsme také pořídili dva nové betonové pingpongové stoly,“ sdělil místostarosta Jan Fluxa.

První stůl stojí na dětském hřišti v Šeříkové ulici, kde již kdysi stůl býval. Druhý pingpongový stůl obvod dodal do vnitrobloku Habrmannova – Jablonského – Koterovská – Táborská na volné prostranství pod vzrostlými stromy, kde vhodně doplňuje plochu se stávajícím kolotočem, pískovištěm a herními prvky.

16.08.2021 pr.denik.cz ~ Rubrika: Doporučujeme ~ Infotype: Nepojmenováno ~ Datum importu: 01.01.0001 00:00 ~ Země: Česko 

Štítky
Osobnosti: Jan Fluxa
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme