Rada městského obvodu Plzeň 3 projednala návrh TOP 09

11. 3. 2011

Rada městského obvodu Plzeň 3 na svém posledním zasedání v úterý 8. března 2011 projednávala bod, který navrhl klub TOP 09 na zasedání Zastupitelstva MO Plzeň 3. Klub TOP 09 prostřednictvím svého předsedy Pavla Podaného navrhl do programu bod jednání, kterým naplňuje svůj předvolební program.

Navržený bod jednání žádal radu o projednání možnosti umístění mobilního kamerového systému a koordinaci práce městské policie při potírání černých skládek.

"Cílem návrhu je prozkoumat možnosti umístění mobilního kamerového systému a spolupráce s městskou policií. Jsem rád, že náš návrh s úpravami navrženými ODS prošel zastupitelstvem, byl přijat a Rada městského obvodu Plzeň 3 se jím musí zabývat." říká Pavel Podaný, předseda zastupitelského klubu TOP 09.

Návrh přitom vychází ze závěrů regionálních expertních skupin TOP 09. Umístěním mobilních kamer na místa s častým výskytem černých skládek, monitorování takových míst a zároveň rychlou reakcí městské policie, která vlastní Segway zamezí vzniku černých skládek.

"Nejedná se přitom o rozšíření kamerového systému a "šmírování" soukromí, ale o nástroj, který bude sloužit dočasně konkrétnímu účelu." doplňuje Radoslav Škarda, předseda Kontrolního výboru městského obvodu Plzeň 3 za TOP 09.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme