Přání Marka Ženíška k Vánocům a do nového roku

Vážení členové, podporovatelé a přátelé TOP 09 v Plzeňském kraji,

rád bych Vám touto cestou srdečně poděkoval za Vaši podporu v tomto supervolebním roce. Bez Vás by TOP 09 v Plzeňském kraji nikdy nedosáhla tak výrazných úspěchů jak v parlamentních, tak komunálních volbách. Společně jsme urazili velký kus cesty a zanechali na naší politické scéně výrazný otisk. Za všechny zvolené zastupitele mohu svědomitě říci, že budeme dělat vše, co je v našich silách, abychom důvěru v nás vloženou nezklamali.

V nastávajícím roce 2011 nás nejen čekají vnitrostranické volby, ale přichystali jsme pro Vás také spoustu zajímavých příležitostí k osobnímu setkání. První z těchto akcí je novoroční "Procházka s Procházkou". Akce, kterou jsme naplánovali na první lednovou neděli a na kterou Vás tímto srdečně zveme. Sraz bude na hrázi Boleveckého rybníka poblíž zastávky autobusu č. 30 v Plzni v neděli 2. ledna 2011 ve 13.00. Za účasti herce, režiséra a nově zvoleného zastupitele za TOP 09 Antonína Procházky je pro Vás přichystán novoroční pochod k Seneckému rybníku a na zahřátí pro každého svařák. Dále bych Vás touto cestou rád osobně pozval na historicky první reprezentační ples TOP 09 Plzeňského kraje, který se uskuteční v sobotu 19. února od 20.00 v Měšťanské besedě v Plzni.

Přeji Vám příjemné a klidné prožití vánočních svátků a v novém roce 2011 především pevné zdraví a mnoho osobních i pracovních úspěchů.

S pozdravem
PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.
místopředseda TOP 09 a předseda krajského výboru
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme