Posádka TOP 09 se opět zúčastnila závodů Dračích lodí na Radbuze

4. 7. 2011

TOP 09 pokračuje v započaté tradici a již podruhé se zúčastnila závodu Dračích lodí na Radbuze, který se konal v sobotu 2.7.2011. V kategorii politických stran závodily kromě TOP 09 i posádky ČSSD a ODS, která závod v kategorii politických stran vyhrála. V barvách TOP 09 závodili mimo jiné i poslanec Parlamentu ČR Jaroslav Lobkowicz, místostarosta Slovan Jan Fluxa, předseda Kontrolního výboru Zastupitelstva města Plzně Ondřej Ženíšek, zastupitel města Plzně Michal Vozobule a předseda Kontrolního výboru Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 3 Radoslav Škarda. Mezi členy posádky byli také zastupitelé z Plané a Horšovského Týna.

Přestože jsme neobhájili loňské vítězství, myslím, že posádka TOP 09 byla hlavně v posledních jízdách ostatním vyrovnaným soupeřem,“ prohlásil po závodu místostarosta Slovan Jan Fluxa.

Hlavním smyslem účasti naší posádky bylo příjemně pospolu strávit sobotní odpoledne na zajímavé akci. Závod jsme pojali v duchu sloganu TOP 09, který říká, že úsměvů není nikdy dost, a je zločin se za celý den na nikoho neusmát. Vítězství si schováváme do politických soubojů,“ doplňuje s úsměvem Ondřej Ženíšek.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme