Pokojné Vánoce a šťastný nový rok

20. 12. 2012

Vážení přátelé, členové a příznivci,

nastal opět adventní čas, čas bilancování a zastavení se. V uplynulém roce se nám i díky Vaší podpoře podařilo prosadit mnoho změn, které budou mít pozitivní dopad na životy nás všech. Mezi nejdůležitější z nich patří navrácení majetku církvím, nové rozpočtové určení daní i důležité změny ve VZP či posílené práv pacientů. Na podzim jsme se také stali konstruktivní opozicí vůči ČSSD a KSČM v krajském zastupitelstvu našeho kraje. Jsem si plně vědom toho, že naděje, které v nás vkládáte a Vaše důvěra jsou závazky, kterým jsme povinni dostát.

To, jaký bude rok nadcházející, záleží na nás všech. Hned na jeho začátku nás čeká důležité rozhodování. V historicky první přímé volbě si zvolíme prezidenta, který naši vlast bude reprezentovat ve světě po celých dalších pět let.

Příští rok bude rokem se třináctkou na konci. Věřím, že to bude třináctka šťastná a přinese nám všem v novém roce spoustu dobrého a prospěšného. Uděláme pro to maximum. Za TOP 09 Plzeňského kraje Vám mohu slíbit odvahu, píli a výdrž ve společném úsilí.

Přeji Vám pokojné Vánoce a šťastný nový rok Vám i Vašim blízkým.

Marek Ženíšek
předseda TOP 09 Plzeňský kraj
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme