Plzeňská Měšťanská beseda hostí ples ve stylu první republiky

19. 2. 2015

Plesová sezóna je v plném proudu. Jednou z příležitostí zatančit si a pobavit se bude jubilejní pátý ročník reprezentačního plesu TOP 09, který se koná v pátek 20. února od 20 hodin v Měšťanské besedě v Plzni.

Ples TOP 09 patří již tradičně k největším plzeňským plesům. Jelikož letos se jedná o pátý ročník, ponese se celý večer v duchu 20. a 30. let aneb „Bylo nám pět“. A proč právě tohle téma?

„Protože TOP 09 bylo 5 let, a protože je to náš pátý ples, napadlo nás Bylo nám pět ve spojitosti s knihou Bylo nás pět od Karla Poláčka. Jsme konzervativní strana, tak se odkazujeme na hodnoty prověřené časem, proto je i spojení s první republikou na místě," řekl volební manažer Petr Suchý, který má organizaci plesu na starosti.

Jako každoročně ples nabídne výbornou náladu, skvělou hudbu, spoustu zajímavého programu a také možnost setkat se s některými poslanci či zastupiteli města Plzně.

Z programu:

Ples začne úderem 20. hodiny a hned po jeho zahájení jeho účastníky čekají dvě předtančení Taneční školy Gregoriades. Jedno ve stylu 20. a 30. let a druhé v latinskoamerických rytmech.

Chcete vědět, jak vypadá bublina zevnitř? Dozvíte se z Bublinové show Matěje Kodeše. Tenhle bublinový mág dokáže vykouzlit bubliny neuvěřitelných velikostí a tvarů. Matěj Kodeš je profesionální bublinář, který patří mezi světovou bublinářskou špičku. Za jeden ze svých rekordů, uzavření závodního tahače do bubliny, byl nominován Agenturou Dobrý den na rekordmana roku.

Během celého večera můžete také soutěžit o plný stůl cen. Vyhlášení pak začne ve 23:00.

http://www.novinky.cz/vase-zpravy/plzensky-kraj/plzen-mesto/4096-29423-plzenska-mestanska-beseda-hosti-ples-ve-stylu-prvni-republiky.html

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme