Pavel Čížek se v Přešticích setkal s duhou

9. 10. 2010

Kandidát za TOP 09 do Senátu PČR Pavel Čížek přijal ke spokojenosti kandidátů i příznivců kandidátky Duhové koalice "Šance na změnu" (Sdružení kandidátů pro Přeštice – č.4) do komunálních voleb v Přešticích pozvání a zúčastnil se v sobotu 9.10. na přeštickém Masarykově náměstí "Setkání s duhou". Zábavný program především pro děti, spojený s představováním kandidátů jejich rodičům, začal v sousedství nově zrekonstruované kašny v 10:30 a k dobré pohodě přibližně dvou stovek přeštických dětí a rodičů přispělo mimo připraveného programu, občerstvení, dětských her, hudby a tomboly především počasí, které bylo jako na objednávku – krátce po zahájení se totiž nad podiem s patnáctkou kandidátů rozprostřela na chvilku skutečná duha a v průběhu dne vládlo slunné počasí s azurovou oblohou.

Krátce po poledni vystoupil se svým projevem pan Pavel Čížek a vzhledem k následným reakcím přítomného publika a pokračující diskuzi bylo jasné, že starosta Spáleného Poříčí nemá podporu ze strany kandidátů duhové koalice v Přešticích pouze proklamovanou, ale že s jejich podporou, stejně jako s podporou příznivců a ostatních přítomných obyvatel Přeštic může skutečně počítat.

Setkání s duhou se zúčastnil také pan Miloš Fürst, který je jednak místopředsedou OHK Plzeň – jih, jednak v nedalekých Příchovicích podniká v oblasti produkce "HI-TECH" elektroniky a komponentů pro fotovoltaické elektrárny, exportované do 66 zemí světa. Ve svých firmách ILV vytváří přímé pracovní příležitosti pro více než 100 zaměstnanců z Přeštic a okolí. "Dnešní setkání jsem si nemohl nechat ujít. Nejsem sice členem žádné politické strany, ale jelikož jsem dlouhodobě nespokojený s prací městského úřadu v Přešticích i dalších samosprávných či státních organizací, podporuji všechny kompetentní, pracovité a poctivé lidi, kteří chtějí všem neduhům a nešvarům ve veřejném sektoru udělat přítrž a celkově nastavit nový kurs. Proto podporuji nejenom „Šanci na změnu“ v Přešticích, ale i pana Čížka, se kterým jsem se v Přešticích seznámil již během jeho akce „Na pivo s Čížkem“. Tento senátní kandidát mě přesvědčil o svých mimořádných kvalitách nejenom slovy, ale i výsledky své práce a navíc se ztotožňuji s jeho politickými názory a vizemi. V jeho volební úspěch věřím," okomentoval svou účast na "Setkání s duhou" pan Fürst.

"Jsem potěšen, že jsem byl na dnešní Setkání s duhou pozván a že jsem se tu mohl shledat s tolika milými a zajímavými lidmi. Těžko vyjádřit, kolik námětů a praktických poznatků jsem během setkání načerpal pro další práci. Hovořil jsem jak s občany města včetně soukromníků, současnými kandidáty "Šance na změnu", tak se současným místostarostou Přeštic Mgr. Kmochem a dalšími. Těší mě podpora, kterou mi v Přešticích vyjádřili. A na další shledání s Přeštičáky se těším", uzavřel Pavel Čížek.

V Přešticích dne 9.10.2010

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme