Pavel Čížek je spokojen, že stovky lidí si užily městské slavnosti ve Spáleném Poříčí víc, než si myslíte

20. 9. 2010

V neděli 19. září se od jedné hodiny odpolední konaly ve Spáleném Poříčí městské slavnosti. Hlavním bodem programu bylo slavnostní otevření Špejcharu v areálu Hotelu Ve Dvoře. K vidění zde bylo mnoho zajímavého. Jmenujme například historické řemeslné obchůdky.

Na takové akci samozřejmě nesměla chybět ani TOP 09 se svým stánkem a dětským koutkem umístěným v zámecké zahradě. Po celou dobu konání se zde mohli hosté setkat se starostou Spáleného Poříčí a kandidátem do Senátu PČR Pavlem Čížkem. Pavel Čížek si velmi ochotně našel čas a s řadou zájemců si povídal nejen o bodech svého programu, ale o řadě dalších problémů, které hosty zajímaly.

"Jsem moc rád, že je o naše městské slavnosti stále větší zájem. Jako jedni z prvních jsme se přihlásili v polovině 90. let ke Dnům evropského historického dědictví, abychom připomínali život našich předků, který nás může mnohým inspirovat. Každoročně představujeme lidem při zábavném programu pro všechny generace – od loutek po dechovku - něco nově opraveného. Letos jsme představili obnovený monumentální objekt barokního špejcharu o rozměrech 60x13 m o 3 podlažích, opravený z evropské dotace ROP Jihozápad. Řada lidí si na výstavách vzpomněla na své rolnické předky a jejich práci. Jsem rád, že zájem byl i o nové informace o TOP 09"

Městské slavnosti skončily v půl páté odpoledne, ale hosté si odsud i díky TOP 09 odnesli zážitek, který přetrvá zajisté déle, než si myslíte.

Josef Holík, tiskové oddělení

V Plzni dne 20.9.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme