Na Klatovském náměstí se v pátek debatovalo o komunálním programu

1. 10. 2010

Diskutovat s občany přišli odpoledne v pátek 1. října na klatovské náměstí kandidáti do Zastupitelstva města Klatovy. K dispozici byl volební stánek s propagačními materiály a občerstvením.

"Popovídat o problémech, které je trápí, či nás jen podpořit přišli mnozí občané. Zajímaly je například první kroky, které uděláme po případném vítězství na klatovské radnici. Byli ujištěni, že budeme prosazovat rozumné a účelné hospodaření a kroky, které povedou k dalšímu rozvoji města," konstatoval kandidát na starostu města Bc. Martin Kříž.

O programu TOP 09 pro Klatovy diskutovali kandidáti do zastupitelstva také v pátek 24. září v pizzerii San Martino a ve středu 29. září v restauraci Střelnice v Pražské ulici v Klatovech na akci s názvem Pojďte na pivo s Martinem. Občany, kteří přišli a zapojili se do diskuse, zajímalo například vyřešení dopravy ve městě či možnosti vylepšení vzhledu města.

"Posezení byla velmi příjemná. Věcně jsme si popovídali o záležitostech, které občany zajímali. Většina prodiskutovávaných problémů se shodovala s tím, co chceme řešit a máme v  programu, se kterým jdeme do komunálních voleb. Získali jsme tak zpětnou vazbu na mnohé body programu, což je jistě cenné," uvedl Martin Kříž.

V Klatovech dne 1.10.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme