Na fotbal s TOP 09 Horní Bříza

9. 10. 2010

V sobotu 9. 10. 2010 se v areálu fotbalového hřiště Horní Bříza uskutečnil předvolební mítink pod názvem „ Na fotbal s TOP 09 Horní Bříza“. Každý, včetně dětí, při průchodu hlavní bránou TOP 09 získal poukaz na malé občerstvení a mladí kandidáti rozdávali mnoho reklamních předmětů, mezi kterými nechyběli balonky, sladkosti a v neposlední řadě kalendáře s lídry kandidátky. Programem od samého začátku akce, v 14:30, provázela kapela Brassband Rakovník. Pozvání přijal pan poslanec Jaroslav Lobkowicz a kandidát na primátora města Plzně pan Ondřej Ženíšek. V 15:30 přivítala Alena Šůmová, kandidátka na starostku Horní Břízy, všechny návštěvníky, popřála jim skvělou zábavu, našim fotbalistům mnoho štěstí a zdůraznila, že o mnoho těžší než zorganizování této akce bude vedení města, ať v čele usedne kdokoliv. Malý proslov měli hosté pan Lobkowicz a Ženíšek, kteří si odpoledne užívali s více jak 500 občany. Fotbalové utkání mezi domácí Horní Břízou a hosty ze Stříbra po první polovině zápasu vypadalo nadějněji pro Stříbro 1:0. V druhé polovině zápasu domácí vyrovnali, ale vítězný gól se žádnému týmu až do konce nepodařilo vstřelit. Po uspokojivém utkání si přišli na své hlavně mladí lidé, kteří si užívali hodinový koncert chlapecké kapely Vejprask z Horní Břízy. Počasí po 18. hodině přituhovalo, to ale nebránilo pokračovat až do dvacáté hodiny československou muzikou, kterou pouštěl pořadatel akce pan Ladislav Čech, kandidát č. 4 TOP 09 Horní Bříza.

"Děkuji všem, kteří se zúčastnili a mohli se setkat s kandidáty TOP 09 Horní Bříza, vytvořili si svůj názor a mohli hovořit s námi a hosty panem Lobkowiczem a Ženíškem. Poděkování patří také našim fotbalistům, kteří oslnili fotbalový stadion vyrovnávacím gólem," shrnula své dojmy z akce Alena Šůmová.

"Jsem rád, že akci navštívilo skoro 600 lidí a mohli jsme občanům Horní Břízy dokázat, že nám na nich záleží a máme je rádi. Doufám, že jim také záleží na jejich městě a přijde ke komunálním volbám víc lidí, než si myslíme a o volbách nerozhodne jen 45% voličů jako v roce 2006", doplnil na závěr Ladislav Čech.

V Horní Bříze dne 9.10.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme