Na besedě s Jaroslavem Lobkowiczem a TOP 09 ve Zruči bylo plno. Víc, než si myslíte.

7. 10. 2010

Dne 7. 10. 2010 od 18:30 proběhla v sále kulturního domu v obci Zruč – Senec předvolební beseda s voliči TOP 09. Hostem byl poslanec za plzeňský kraj pan Jaroslav Lobkowicz, který v úvodu představil stranu a její volební program. Vyjádřil se i k problematice korupce, neprůhledných výběrových řízení a zavádění úsporných opatření.

TOP 09 představila své kandidáty do zastupitelstva obce a seznámila voliče s volebním programem pro obec. Poté se pozvolna rozvinula debata o problematice obce. Lidé se nebáli říci svůj názor. Padlo mnoho návrhů a otázek. Kandidáti TOP 09 tak mohli slyšet, co občany trápí, s čím jsou nespokojeni a co by se dalo v obci změnit a zlepšit. Debatovalo se o čerpání z fondů EU, dopravě, územním plánu a jiných závažných věcech.

"Byli jsme mile překvapeni účastí voličů. Popravdě jsme nepředpokládali, že se dostaví v tak hojném počtu. Jsme upřímně rádi, že si voliči uvědomují svoji zodpovědnost a důležitost v samotném rozdávání svých volebních hlasů. Leží jim na srdci osud obce a nejsou lhostejní k plýtvání s veřejnými prostředky. Mnoho lidí nám přišlo poděkovat za odvahu a nový přístup k problémům, které se nedají odkládat nebo dokonce „zametat pod koberec", svěřila nám své dojmy z debaty lídryně kandidátky TOP 09 v obci Zruč-Senec Lucie Holá Parpelová.

Pro obyvatele Zruče-Sence má TOP 09 dobrou zprávu. Beseda tohoto druhu jistě nebyla v obci poslední. S voliči se totiž včera kandidáti dohodli na pořádání podobných veřejných debat i do budoucna.

Ve Zruči dne 7.10.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme