Místní organizace TOP 09 Tachov zahájila v Plané kampaň do komunálních voleb

25. 9. 2010

Zástupci místní organizace TOP 09 Tachov zahájili v sobotu 25. září 2010 předvolební kampaň do komunálních voleb v Tachově a Plané. Jako příhodné místo pro oslovení voličů byla zvolena akce "Auto-moto párty", která se konala, jako již tradičně, v Plané. I přes velmi deštivé a chladné počasí akce přilákala několik stovek "skalních" návštěvníků, kteří si užívali ukázek mistrovství vystupujících a odvážných jízd na motorkách.

Marek Černý, jeden z kandidátů TOP 09 do zastupitelstva města Planá, byl jedním z organizátorů celého podniku, který kromě vlastních vystoupení nesl i břemeno jednoho z pořadatelů, díky svým zkušenostem i zapálením pro věc.

Kandidáti TOP 09 do zastupitelstva města Planá Mgr. Miroslav Pelán a Ing. Miroslav Křístek v čele s lídrem kandidátky Ing. Václavem Krejčím aktivně diskutovali s návštěvníky akce, kteří stánek TOP 09 navštívili. Akce se rovněž zúčastnili i kandidáti do zastupitelstva města Tachov, mezi nimi i pan Vladimír Bočan.

Kandidáti TOP 09 nabízeli návštěvníkům ve svém stánku točené pivo Schwarzenberg a drobné upomínkové předměty. Hlavním cílem však kromě sportovní akce bylo seznámit návštěvníky s volebními programy města Planá a Tachov a zodpovědět řadu jejich dotazů. Pro nejmenší příznivce motorek bylo připraveno i sladké překvapení a balónky.

Miroslav Pelán, kandidát TOP 09 do zastupitelstva města Planá na závěr akce dodal: "Děkujeme organizátorům za uspořádání této "Motoparty", konala se již po patnácté. Takové akce zvyšují atraktivitu regionu Planá, stávají se pravidelným místem setkávání příznivců adrenalinového sportu, dávají prostor mládeži vyměňovat si zkušenosti a vyřádit se na bezpečném místě."

Ing.Eliška Nováková

Tachov dne 25.9.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme