Místní organizace TOP 09 Plzeň 3 má nové vedení

20. 4. 2011

V pátek 15. dubna se v krajské kanceláři TOP 09 v Plzni konal sněm místní organizace Plzeň 3. Na programu sněmu byla volba nového předsedy, místopředsedy a dalších pěti členů místního výboru. Na návrh dosavadního předsedy místního výboru Plzeň 3 Pavla Podaného byl novým předsedou zvolen Radoslav Škarda, jenž po svém zvolení řekl: "Je mi ctí, že jsem byl zvolen do čela největší místní organizace TOP 09 v Plzni. V následujících letech musíme prokázat, že mandát, který nám byl ve volbách dán, jsme schopni obhájit prací v zastupitelstvu a v poradních komisích Rady místního obvodu Plzeň 3".

Novým místopředsedou místního výboru Plzeň 3 byl zvolen dosavadní předseda Pavel Podaný. Dalšími pěti členy místního výboru byli zvoleni Petr Farník, Karel Martinek, Rolando Arias, Ondřej Ženíšek a Aleš Janoušek. Jelikož se 27. května 2011 uskuteční regionální sněm TOP 09, došlo na tomto sněmu také k volbě delegátů, kteří na něm budou zastupovat místní organizaci Plzeň 3.

Podle stanoveného klíče pro volbu delegátů na regionální sněm jsou členové regionálního výboru Ondřej Ženíšek, Pavel Podaný a Radovan Škarda delegáty automaticky. Dalšími pěti delegáty zvolenými členy místní organizace Plzeň 3 jsou Rolando Arias, Petr Farník, Tomáš Jílek, Marek Ženíšek a Jan Havel. Dvěma náhradníky delegátů pro regionální sněm se stali Eva Šafránková a Karel Martinek.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme