Marek Ženíšek: 24 let.

25. 9. 2013

24 let. Tolik letos uběhne od neohroženého vystoupení studentů v listopadu 1989. Tehdy jsem chodil na základní školu, dnes je mi 34 let.  Porovnám-li životní možnosti mojí generace s možnostmi generací mých rodičů a prarodičů, vidím jasně, o kolik je demokracie lepší než totalita.  

Moje strana TOP 09 už řekla, co její zástupci nabízí voličům. Víme, kam jdeme. Tyto předčasné volby nejsou jen střetem politických stran a nejde v nich tentokrát o politické programy. Jde o způsob vlády. O to, kam chceme jít. Zpět k systému, kde je parlament jen loutkou jedné osoby nebo demokraticky dál? Na první pohled je to tak samozřejmé. Máme svobodu a tu neztratíme. Kolik ale znáte politiků, kteří umí srozumitelně vysvětlit, jak by vedli tuto zemi dalších deset a víc let? Moje strana dokázala, že to umí. Obrana svobody, rozvíjení demokracie a výchova k respektu a toleranci. To jsou základy naší konzervativní politiky.

Víme, kam vede pohrdání všemi a vším, včetně ústavy. A kam vedou populistické sliby. Víme, kam vede ztráta důvěry ve schopnosti politiků a státu. Chceme Českou republiku dovést k prosperitě, úspěchu a sebedůvěře ve vlastní schopnosti a lepší budoucnost. Víme, že mezi námi žije dost pracovitých, odpovědných a chytrých lidí, abychom to společně dokázali. Prioritou je vzdělání a věda. Dát peníze do těchto oblastí se vyplatí mnohem víc, než rozdat právě teď víc do běžné spotřeby. To je budoucnost České republiky.

Nadávat na poměry, nebo přijít k volbám? Půjdete? 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme