Lyžaři o víkendu na Šumavě prokličkovali zákoutími české politiky

20. 2. 2010
V sobotu 20. února 2010 se v Železné Rudě konal první ze čtyř víkendových slalomů, který lyžaře provedl zákoutími české politiky. Slalomu se zúčastnil také lídr krajské kandidátky TOP 09 do Poslanecké sněmovny Jaroslav Lobkowicz a místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek.

První slalom začal na sjezdovce Samoty v centru Železné Rudy v 9 hodin ráno. Slalom byl tvořen brankami, na kterých byly vyobrazeny karikatury českých politiků, včetně zástupců TOP 09. Závodníci mohli projet červenými, oranžovými, zelenými a modrými zónami, aby svoji jízdu zakončili v cíli s TOP 09.

Ve 12 hodin byl slalom na Samotách ukončen, aby se tým TOP 09 přesunul na sjezdovku Belveder. Nedělní slalom se sjížděl na Ski areálu Přimda.

Netradičního závodu se mohl zúčastnit každý, kdo měl chuť. Po projetí cílem závodníky čekalo občerstvení a možnost pohovořit si s kandidáty TOP 09 do Poslanecké sněmovny.

Českou politickou scénou budou moci lyžaři prokličkovat také příští týden. Tým TOP 09 je bude v sobotu 27. února čekat dopoledne v Kašperských Horách a odpoledne v Nezdicích na Šumavě. V neděli dopoledne si pak mohou netradičně zalyžovat v Kubově Huti.
Tiskové oddělení TOP 09 Plzeňského kraje
V Železné Rudě dne 20. 2. 2010
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme