Lídr online. Marek Ženíšek nabízí: Staňte se agentem, sledujte kavárnu.

14. 10. 2013

Staňte se agentem 009 ve službách republiky s originální cover fotkou nebo sledujte trasu našeho TOPCafé kamionu na interaktivní mapě. Lídr kandidátky TOP 09 s podporou Starostů Marek Ženíšek nabízí voličům tuto možnost na nové stránce na sociální síti Facebook.

Vše najdete zde: www.facebook.com/marek.zenisek.

Facebooková stránka Marka Ženíška je internetovou – tedy virtuální, obdobou TOPCafé kavárny. Jeho příznivci a jakýkoli zájemci mají možnost být s lídrem prakticky online v kontaktu. A to i mimo čas vyhrazený k diskusi v samotné kamenné či pojízdné kavárně. Místo čerstvě uvařené kávy však plzeňský lídr Marek Ženíšek nabízí na Facebooku čerstvě vytvořené originální aplikace. Vyzkoušet si lidé mohou nejen to, jak moc se s vysokoškolským pedagogem a politologem shodují v názorech na další budoucnost země a řešení jejich problémů – to s pomocí aplikace „Shodneme se?" nebo třeba sledovat a zjistit trasu volebního TOPCafé kamionu pomocí interaktivní mapy. Další aplikace s názvem "Staň se agentem 009" pak všem zájemcům přináší možnost vytvořit si originální cover fotku s Agentem 009 Markem Ženíškem nebo Karlem Schwarzenbergem. A brzy bude možné soutěžit o tu nejlepší.

Jako vysokoškolský učitel jsem zvyklý se svými studenty neustále debatovat. I proto jsem zvolil diskusní formu kampaně. S lidmi se scházím u kávy v našem TOPCafé. A protože ne se všemi mám tuto možnost, budu rád, když se spojíme alespoň online přes moji novou „facebookovou kavárnu". Slibuji, že se budu snažit odpovědět na každý dotaz. Pro ty, kteří se nechtějí ptát, jsme připravili test „Shodneme se? ", kde si každý může vyzkoušet, zda máme stejné úhly pohledu a proč," říká Marek Ženíšek, lídr kandidátky TOP 09 v Plzeňském kraji.

Mobilní kavárna křižuje Plzeňský kraj už více než týden. Startovala v Plzni a zatím připravila stovky káv pro obyvatele desítky obcí. „Chceme zájemcům o dobrou kávu a diskusi s našimi kandidáty nabídnout maximální přehled o tom, kde se právě nacházíme. Na novém FB profilu Marka Ženíška nabízíme interaktivní mapu, kde mohou lidé pohodlně sledovat aktuální trasu našeho volebního kamionu," říká Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09 a dodává: „Rozhodně doporučuji naši zbrusu novou aplikaci "Staň se agentem 009".

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme