Kandidáti TOP 09 se setkali pod rokycanskou věží

18. 9. 2010

Dne 17. září se kandidáti TOP 09 v Rokycanech vydali podpořit svou účastí již tradiční rokycanskou akci "Setkání pod rokycanskou věží", která probíhá v historickém centru města. Jejich přítomnost byla kvitována s povděkem a velkým zájmem procházejících občanů. Mnozí z hostů se zastavili, aby si promluvili s kandidáty TOP 09 do městského zastupitelstva.

Mezi přítomnými byl i kandidát na starostu Rokycan Ing. Kvido Kuželka. Zeptali jsme se ho, co si o této akci myslí a jak ji hodnotí: "Myslím, že je nezbytné být v přímém kontaktu s občany města, proto jsme zde a proto se snažíme občany oslovovat. Jejich náměty a připomínky pro nás mohou být zdrojem důležitých informací, které jako zastupitelé můžeme uvést do života. Můj dojem z tohoto setkání je velmi pozitivní, občané s námi živě diskutují a zajímají se o program, se kterým do komunální politiky vstupujeme. Jedním z našich programových bodů je i podpora řemeslných a farmářských trhů v centru Rokycan. Když se rozhlédnu kolem, myslím si, že tento styl bude našemu náměstí mnohem více slušet."

Celá akce se nakonec velmi vydařila a občané si užili pěkný den v historickém centru Rokycan. Měli jedinečnou příležitost nejenom nasát atmosféru Rokycan, ale také si promluvit s kandidáty TOP 09, kteří s nimi velmi rádi rozmlouvali nejen o programu rokycanské TOP 09, ale o celé řadě dalších problémů.

V Plzni dne 18.9.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme