Jako první slavili příchod jara v Plzeňském kraji. Díky TOP 09.

19. 3. 2010
V pátek 19. března se obyvatelé západních Čech mohli zúčastnit „Vítání jara s TOP 09“. Přesně tak se totiž jmenovala akce, kterou pro své voliče připravili členové TOP 09 Plzeňského kraje. Během pátečního odpoledne rozdali v celkem dvanácti městech regionu na tři tisíce sněženek a petrklíčů.

Přímo v Plzni se do rozdávání květin zapojili 1. místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek, lídr TOP 09 pro volby do Poslanecké sněmovny za Plzeňský kraj Jaroslav Lobkowicz a místopředseda TOP 09 a zdejší dvojka strany pro sněmovní volby Marek Ženíšek. „Je povznášejícím zjištěním, kolik obyčejných lidí nám dokáže veřejně projevit své sympatie. A všichni společně věří, že napravíme politické poměry v českém státě,“ vyjádřil své dojmy ze setkání s Plzeňany Jaroslav Lobkowicz.  

Kladné reakce občanů zaznamenal také předseda horažďovické místní organizace TOP 09 Petr Turek. „Znovu jsme se přesvědčili, že jméno naší strany budí pozitivní ohlas i u občanů žijících mimo velká města, což dokládá, že se TOP 09 stává subjektem na mnohem více než jedno použití,“svěřil se.

Akce „Vítání jara s TOP 09“ úspěšně navázala v kontaktní kampani TOP 09 Plzeňského kraje na neméně úspěšné „Lyžařské slalomy zákoutími české politiky“, které se konaly koncem února na šumavských sjezdovkách.
Tiskové oddělení TOP 09 Plzeňského kraje
V Plzni dne 20. 3. 2010
Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme