Dort: Přijďte k volbám. Ať za Vás nerozhodnou jiní

5. 10. 2016

Vážení a milí spoluobčané,

protože právě v těchto dnech se řada lidí rozhoduje, zda půjde volit a komu dá svůj hlas, obracím se na Vás jako na voliče s prosbou, abyste své hlasovací právo využili a přišli ve dnech 7. a 8. října k volbám do Senátu zvolit svou budoucnost.

Současná vládní koalice prosazuje řadu zákonů, které omezují naši svobodu a snaží se nás učinit zcela závislými na státní vrchnosti. Žádám Vás proto o důvěru, abychom tento trend mohli zastavit a zvrátit.

A jaké jsou mé cíle v Senátu?

1. Problémy dětí chápu i beze slov. Dokážu naslouchat i Vám. Má profese mě naučila určit diagnózu i u tak malých dětí, které ještě neumí mluvit. Proto považuji empatii, schopnost naslouchat, chápat a rozumět problémům lidí, za důležitou součást práce politika. Uvědomuji si, že jako senátor mohu pro náš region udělat více, když zůstanu v kontaktu s občany a budu vnímat, co je trápí. Je to závazek, kterému jsem schopen dostát, byť vím, že to není snadné.

2. Zdravotnictví férové jak pro občany, tak pro zdravotníky. Jsem lékař a chci se i v Senátu věnovat zdravotnictví, protože vím, co řeší lékaři a co je důležité pro pacienty. Každý z nás potřebuje kvalitní, dostupné a bezpečné zdravotnictví. A abychom takovou péči měli, zdravotníci potřebují: postgraduální vzdělávání, méně přesčasové práce, ale také finanční ohodnocení.

3. Budu obráncem práv Vašich dětí. Celý život se pohybuji kolem dětí. Jsou to stvoření, která bezmezně milujeme a která potřebují naši ochranu. Vím, že časné dětství je klíčem k dobrému životu. Proto chci bránit práva dětí a vytvářet podmínky pro jejich zdravý vývoj.

4. Budu odporovat snahám o omezování naší svobody. Senát je pro tuto zemi pojistka demokracie. Místo, kde se může zabránit přijetí špatného zákona z Poslanecké sněmovny. To se však může podařit pouze tehdy, budou-li v Senátu lidé, kteří se na zákony budou dívat věcně, nebudou politikařit a budou chápat jejich dopady do životů lidí i tady v našem kraji. Rád bych k tomu přispěl – svou prací a svým přístupem.

Takové jsou moje cíle pro Senát. Díky, že jste si je přečetli. Dáte-li mi svůj hlas, Vaší podpory si budu velmi vážit.

Prosím, pojďte volit!
Nedovolte, aby za Vás rozhodli jiní.

Váš spoluobčan

doc. MUDr. Jiří Dort, Ph.D.

kandidát do Senátu ve volebním obvodu č. 7 (Plzeň - Slovany, okres Plzeň – jih, severní Klatovsko)

doc. MUDr. Jiří Dort, Ph.D., kandidát do Senátu ve volebním obvodu č. 7 (Plzeň - Slovany, okres Plzeň – jih, severní Klatovsko)

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme