Derby Slavoj Koloveč – Jiskra Domažlice s podporou TOP 09

20. 9. 2010

V neděli 19. 9. 2010 se ve čtvrt na jedenáct v Domažlicích konal zápas očekávaného 7. kola okresního divizního derby: Jiskra Domažlice – Slavoj Koloveč, jehož vítězem se stali domažličtí fotbalisté s výsledkem 1:0.

Na fotbalový stadion na Střelnici si našel cestu rekordní počet platících diváků – celkem 2 156. Spolu s nimi domažlické sportovce podpořili svojí aktivní účastí i kandidáti TOP 09 do zastupitelstva města Domažlice v čele s lídrem Daliborem Kubů a předsedou MO Domažlice Ing. Josefem Forstem.

Kandidáti TOP 09 připravili na místě utkání u hlavního vchodu pro návštěvníky zápasu ve svém stánku všemi oceněné překvapení v podobě točeného piva Schwarzenberg a drobných upomínkových předmětů. Kandidáti také návštěvníky seznámili se svým volebním programem a zodpověděli řadu jejich dotazů. Pro nejmenší fotbalové fanoušky byly připraveny dárečky, balónky a dětské hřiště se skluzavkou, míčky a dalšími atrakcemi.

Domažlický lídr Dalibor Kubů byl se zápasem i prezentací kandidátů spokojen a celou akci okomentoval slovy: "Zápas byl velmi vyrovnaný, oba soupeři perfektně bránili. Jsem velmi rád, že Jiskra Domažlice vyhrála a tím si upevnila první místo v tabulce. Nejen proto, že podpora sportu je jednou z našich priorit, bych chtěl Jiskře Domažlice popřát hodně úspěchů v dalších zápasech."

Ing. Romana Richterová

V Plzni dne 20.9.2010

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme