Agent 009 roztančil Měšťanskou besedu

IV. reprezentační ples TOP 09 Plzeňského kraje

16. 2. 2014

V Měšťanské besedě se v sobotu 15. února konal IV. reprezentační ples TOP 09 Plzeňského kraje. Tentokrát se nesl v duchu poslední kampaně - ve stylu agenta 009 a tančilo se v rytmech písní z filmů Jamese Bonda.

Hosty plesu, mezi kterými nechyběli poslankyně parlamentu Nina Nováková, poslanec Jaroslav Lobkowicz s chotí Elisabeth, poslanec Jiří Pospíšil, předseda Starostů a nezávislých v kraji Pavel Čížek či primátor města Plzně Martin Baxa, nejprve přivítal poslanec a místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek. Poté se přemístil na podium, kde již čekala moderátorka plesu Martina Němcová. Ta od něj převzala pomyslnou štafetu a celým večerem ve stylu 009 pak prováděla jako „ TOPGIRL" a o podium se střídala s Tanečním orchestrem Miroslava Novotného.

Taneční škola Gregoriades připravila dvě tématicky laděná vystoupení. Jedno ve stylu agenta 009 a druhé pod názvem „Dnes neodjížděj“. Originálním vystoupením v průběhu večera byla také UV show nazvaná Golden eye.

Připravena byla také bohatá soutěž o ceny, jejíž výtěžek putoval, tak jako každoročně, na charitativní účely. Letos se rovným dílem výtěžek rozdělil mezi Diakonii ČCE (zařízení Domov Radosti) a Občanské sdružení Ledovec. Obě instituce si odnesly z plesu částku 15 000 korun.

Jednou z hlavních cen plesu byla i možnost získat originální vlastní karikaturu, kdy výherce zvěčnil kreslíř přímo na parketu před zraky všech diváků.

Na závěr večera čekalo na všechny přítomné půlnoční překvapení, jímž byl tanec „pole dance“ v podání topgirls agenta 009.

Všem hostům i partnerům IV. reprezentačního plesu TOP 09 velice děkujeme a těšíme se opět na viděnou na 5. reprezentačním plese TOP 09, který se uskuteční v pátek 20. února 2015.

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme