TOP tým má nové vedení

1. 4. 2019

Po 7 letech od svého vzniku TOP tým v sobotu 30. března zvolil na svém 3. celostátním sněmu nového předsedu. Jana Kavalírka, který pozici předsedy zastával od vzniku organizace, vystřídal Petr Kučera z pražského TOP týmu. Jeho 1. místostarostou se stal Karel Pelikán z Brna. TOP tým volil celé nové předsednictvo, tak i Plzeň měla možnost do nového vedení nominovat své zástupce.

Na členské schůzi TOP týmu Plzeň se členové shodli na nominaci do předsednictva pro současnou předsedkyni Adélu Jiránkovou. Do revizní komise pak nominovali Jonáše Syrovátku.

Sněmu se účastnili tři delegáti z Plzně – Adéla Jiránková, Jonáš Syrovátka a Eliška Hásková, kteří měli možnost poslechnout si projevy hostů celostátního sněmu a zapojit se do debat s delegáty z jiných krajů. Na sněmu vystoupili se svými projevy mimo jiné předseda TOP 09 Jiří Pospíšil, europoslanec Luděk Niedermayer, předseda pražské organizace TOP 09 Jakub Lepš, předseda mládežnické organizace Mladých konzervativců Milan Vyskočil a další. Všichni vystupující ve svých projevech ocenili nasazení, s nímž končící předseda Jan Kavalírek vykonával svou funkci, a ocenili jeho nezastupitelnou roli při rozvoji organizace.

Ve volbách pak TOP tým Plzeň dostala dvojí zastoupení. Adéla Jiránková byla zvolena členkou celostátního předsednictva a Jonáš Syrovátka místopředsedou Revizní komise.

,,V předsednictvu mám 3 vize, jež jsou pro mě zásadní. Za prvé koordinace postupů krajských a regionálních TOP týmů v kampani, která je již za dveřmi. Druhá vize je větší komunikace mezi jednotlivými TOP týmy napříč republikou. To neznamená jen spolupráce ve volbách, ale i čase nevolebním. Poslední bod je práce na lepším PR TOP týmu. Myslím, že TOP tým potřebuje nový kabát. Je mezi námi spousta šikovných lidí, pojďme využít toho potenciálu a něco změnit,“ říká nově zvolená členka celostátního předsednictva TOP týmu Adéla Jiránková.

,,Bude mi ctí zastávat pozici místopředsedy Revizní komise a z této funkce přispívat k řádnému fungování a dalšímu rozvoji spolku. Pevně věřím, že i pod novým vedením bude TOP tým prosperovat tak jako doposud,“ říká Jonáš Syrovátka.

Adéla Jiránková, předsedkyně TOP tým Plzeň

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme