Václav Lacyk opět předsedou TOP 09 na Doubravce

14. 3. 2019

Místní sněm tento týden v Plzni zvolil předsedou doubravecké TOP 09 na další dva roky dosavadního předsedu Václava Lacyka. Místopředsedou se stal architekt Jan Toman.

„Děkuji všem za důvěru a věřím, že společně budeme schopni v našem obvodu realizovat náš volební program, který se týká zejména revitalizace Chlumu, úpravy areálu Lopatárny, která má potenciál stát se centrálním sportovištěm Doubravky, že budeme společně řešit problematická místa v dopravě a že rozšíříme síť cyklistických tras,“ říká znovuzvolený předseda Václav Lacyk.

Sedmačtyřicetiletý projektant dopravních staveb a nově zvolený radní Městského obvodu Plzeň 4 Václav Lacyk prožil celý život v Plzni a od roku 20054 bydlí s rodinou v Lobzích. V Plzni je spjat s projekty jako byla rekonstrukce sadů Pětatřicátníků, Americké, Martinské nebo Partyzánské ulice.  Poslední čtyři roky byl zastupitelem Městského obvodu Plzeň 4, členem komise bezpečnosti a prevence kriminality a předsedou komise rozvoje. Podílel se na projektech jako bylo rozšíření parkovacích míst, dětských hřišť či opravy vodních nádrží.

Novým místopředsedou místní organizace TOP 09 Plzeň 4 se stal architekt Jan Toman, který na Doubravce působí jako zastupitel. V pětičlenném výboru dále usednou Andrea Hejdová, Petr Boubín a Jiří Větrovec.

Eva Šafránková, krajská manažerka

Osobnosti: