TOP 09 v Plasích nově povede Eliška Palmová

19. 1. 2023

Místostarostka Plas Eliška Palmová byla dnes na sněmu místní organizace TOP 09 Plasy zvolena její předsedkyní. Ve funkci vystřídala Ladislava Lega.

Místní sněm, který se konal 19. ledna v Knížecím Pivovaru Plasy, dále zvolil místopředsedou Jiřího Prantnera, člena výboru Jiřího Krále a delegáty na regionální sněm, který se bude konat v březnu.

“Ráda bych příští dva roky pracovala nejen na rozvoji a důstojné propagaci Plas, ale také pomohla městu směřovat k energetické soběstačnosti. Budeme pokračovat ve směru daném Strategií města Plasy a budeme usilovat o to, aby o naše starší spoluobčany bylo postaráno co nejlépe a nejdéle v jejich domácím prostředí. Neméně důležitou prioritou bude v následujících dvou letech i rozšíření členské základny a organizace aktivit, které by měly oživit neformální kontakty mezi členy,” říká nově zvolená předsedkyně místní organizace TOP 09 Plasy Eliška Palmová.
 
Eliška Palmová se narodila v roce 1995. Vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni. Během studia se věnovala dobrovolnickým aktivitám, v rámci studentské organizace organizovala program pro zahraniční studenty v Čechách. Absolvovala také stáž v Estonsku, během které učila místní děti angličtinu. Dobrovolnickou činnost vykonávala i pro organizaci Amnesty International, pro kterou vypracovávala zejména právní stanoviska a překlady. V současné době pracuje na Magistrátu města Plzně v oddělení dopravních přestupků. Od roku 2021 je členkou TOP 09 i členkou krajského výboru.

Eva Šafránková, krajská manažerka

Štítky
Osobnosti: Eliška Palmová
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme