TOP 09 v dračí lodi již po desáté

24. 6. 2019

K desátému výročí založení si TOP 09 dnes nadělila dárek v podobě společné jubilejní 10. jízdy v závodu dračích lodí Pilsner Dragons Cup. Těchto závodů se plzeňská TOP 09 jako jediná politická strana účastní pravidelně od roku 2010.

Role kapitána lodi připadla i letos předsedovi plzeňské TOP 09 a nově zvolenému náměstkovi primátora pro dopravu Michalovi Vozobule. „Účast v závodu je pro mě hlavně zábava, příležitost potkat se s kolegy a užít si společně den u vody. Pilsner Dragons Cup je v TOP 09 neodmyslitelně spojen se začátkem léta a pro nás je to vlastně takový teambuilding, kde důležitější než umístění, je příjemně strávený den s přáteli,“ říká Michal Vozobule.

V posádce TOP 09 nechyběl ani místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek. „TOP 09 letos slaví 10. výročí svého založení a já jsem moc rád, že nikdy neuhnula ze svých tří hlavních zásad, kterými jsou: tradice, odpovědnost a prosperita. A stejně tak jsem rád, že jsme ani v Plzni za celých 10 let neuhnuli od společné tradice závodů dračích lodí a zachovali jsme si týmového ducha. Přál bych nejen TOP 09 ale především celé České republice do dalších nejméně 10 let především tu prosperitu a odpovědnost. A moc bych si přál, aby si náš premiér také vzal inspiraci ze sportu a hrál fair play,“ říká jeden ze zakládajících členů TOP 09 Marek Ženíšek.

V dračí lodi TOP 09 dále usedli lochotínská místostarostka Ilona Jehličková, místostarosta centrálního obvodu Ondřej Ženíšek či starosta Křimic Vít Mojžíš.

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09

Osobnosti: