TOP 09 Plzeň 3 si zvolila nové vedení

27. 3. 2023

Místní organizace TOP 09 Plzeň 3 si dnes zvolila nové vedení. Předsedou byl znovuzvolen zastupitel města Plzně Radoslav Škarda a na post místopředsedy sněm zvolil zastupitele Městského obvodu Plzeň 3 Martina Vizinu. Ten ve funkci vystřídal dosavadního místopředsedu Bohuslava Sobotu. Dalšími členy výboru byli zvoleni Renáta Hašková, Petr Farník, Bohuslav Sobota, Michal Votrubec a Aleše Janoušek.

Děkuji všem účastníkům místního sněmu za důvěru a těším se na spolupráci s novým místopředsedou Martinem Vizinou. Naším společným úkolem bude rozšířit členskou základnu v naší místní organizaci, naslouchat občanům našeho obvodu i příprava na následující rok, ve kterém nás čekají hned troje důležité volby – krajské, senátní a evropské,“ říká znovuzvolený předseda místní organizace Radoslav Škarda.

Radoslav Škarda se narodil v roce 1979 v Plzni. Od roku 2011 je předsedou místní organizace TOP 09 Plzeň 3. Před vstupem do komunální politiky působil na Západočeské univerzitě. V letech 2010 – 2014 působil jako předseda Kontrolního výboru Zastupitelstva městského obvodu Plzeň 3. V letech 2014-2018 byl prvním místostarostou centrálního plzeňského obvodu. Od roku 2019 pracuje jako manažer obchodu u technologické firmy. Na podzim 2022 byl zvolen zastupitelem města Plzně.

Martin Vizina se narodil v roce 1980 ve Znojmě. Vystudoval Fakultu strojní Západočeské univerzity v Plzni. Pracuje jako manažer rozvoje dodavatelů v mezinárodní firmě v oblasti leteckého průmyslu. Od roku 2015 zároveň pracuje jako průvodce po plzeňských Loosových interiérech. Pátým rokem je členem TOP 09, poslední dva roky působil jako člen místního výboru TOP 09 Plzeň 3 a na podzim 2022 byl zvolen zastupitelem MO Plzeň 3.

Eva Šafránková, krajská manažerka