TOP 09 plesala i pomáhala už po deváté

27. 1. 2019

Na tři stovky příznivců a členů TOP 09 se v sobotu sešly v Měšťanské besedě na tradičním reprezentačním plese TOP 09 Plzeňského kraje. Večer s leitmotivem „Tvoje TOPka má známou tvář“ byl příležitostí nejen dobře se pobavit a potkat známé osobnosti nejen z řad TOP 09, ale také přispět na dobrou věc. Výtěžek soutěže o ceny totiž putoval jako každý rok na dobročinné účely.

Vybraná částka 32 100 korun byla rovným dílem rozdělena mezi plzeňský mobilní hospic Domov, který pečuje o nemocné v konečném stádiu onemocnění v jejich domovech a neziskovou organizaci Out, která je spolkem pro děti s poruchami autistického spektra a kombinovanými postiženími.  

Mezi hosty nechyběl předseda TOP 09 a europoslanec Jiří Pospíšil, první místopředsedkyně TOP 09 a poslankyně Markéta Pekarová Adamová či místopředseda strany Marek Ženíšek. Ples si nenechal ujít ani jeho pravidelný návštěvník, herec a režisér Vilém Dubnička.

S velkým úspěchem se opět setkal speciální foto koutek - tzv. Smybox., ve kterém se návštěvníci plesu mohli nechat zvěčnit s podobiznami politiků TOP 09. Na památku si tak mohli odnést fotografii s Karlem Schwarzenbergem, Jiřím Pospíšilem, Miroslavem Kalouskem nebo předsedou plzeňské TOP 09 Michalem Vozobule.

„Jsem rád, že reprezentační ples TOP 09 Plzeňského kraje se pro naše členy a příznivce stal oblíbenou tradicí a rok od roku jej navštěvuje také stále více mladých lidí. Mám také radost, že letošní již devátý ročník byl opět nejen příležitostí se neformálně setkat, ale také již tradičně podpořit dvě charitativní organizace, které poskytují své služby a péči lidem s onemocněním či hendikepem. Jejich práce pro ně nejen povoláním ale především posláním a toho si nesmírně vážím,“ říká předseda TOP 09 v Plzeňském kraji Petr Suchý.

 

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme