TOP 09 má sehraný tým

12. 7. 2018

TOP 09 je v dobré kondici a nabízí kvalitní kandidáty pro komunální volby, kteří jsou dokonale sehraným týmem. Prokázali to také v duchu volebního hesla BACK2TOP na jubilejním 10. ročníku Pilsner Dragons Cup, který se konal v neděli 24. června Borské přehradě v Plzni. Těchto závodů dračích lodí se plzeňská TOP 09 jako jediná politická strana účastní pravidelně od roku 2010.

„Tento rok jsme do dračí lodi společně usedli už po deváté. Účast v závodu se pro nás stala tradicí, na kterou se vždy moc těšíme a spíše, než o soutěžení nám jde o příjemně strávený den s přáteli,“ říká kapitán dračí lodi TOP 09 a kandidát na primátora města Plzně Michal Vozobule.

V posádce TOP 09 nechyběli také volební lídři čtyřech hlavních plzeňských obvodů: plzeňská zastupitelka a zástupkyně ředitele 20. ZŠ v Plzni Ilona Jehličková, která kandiduje na starostku Lochotína, volební lídr na Slovanech -  zastupitel města a místostarosta druhého obvodu Jan Fluxa, kandidát na starostu centrálního obvodu a jeho současný místostarosta Radoslav Škarda a lídr na Doubravce a zastupitel čtvrtého obvodu Václav Lacyk.

„Tak jako jsme dnes dokázali společně a s plným nasazením pádlovat jako jeden tým, stejně odhodlaně hodláme hájit zájmy všech Plzeňanů na radnici i v jednotlivých městských obvodech. Našimi prioritami jsou doprava a parkování, vzdělávání a volný čas. Přál bych si, aby se nám v Plzni žilo příjemně a nemuseli jsme za rekreací jezdit jinam. I proto chceme rozšířit a obnovit školní tělocvičny a sportoviště, tak aby je mohli využívat občané Plzně a podpořit soukromou investici do akvaparku, který v Plzni dlouhodobě chybí,“ představil vize TOP 09 pro Plzeň Michal Vozobule.  

Eva Šafránková - krajská manažerka TOP 09

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme