TOP 09 má novou organizaci Plzeň-venkov

1. 4. 2017

TOP 09 chce podpořit rozvoj venkova a menších měst a obcí. Proto také v sobotu v Přešticích založila novou regionální organizaci s názvem Plzeň-venkov. Ta bude působit v okresech Plzeň-sever, Plzeň-jih, Rokycany, Tachov a obcích spadajících do správního obvodu obce s pověřeným obecním úřadem Starý Plzenec a také v obcích Kyšice, Dýšina a Chrást. Jejím předsedou se stal krajský zastupitel a primář Klatovské nemocnice Richard Pikner. 

„TOP 09 je stranou, které záleží na prosperitě a rozvoji venkova stejně jako měst. Jsem si vědom, že ve venkovských oblastech platí více než kde jinde, že základem kvalitního života je dobrá dopravní obslužnost veřejnou dopravou, podpora podnikání a dostupné a kvalitní vzdělávání. Proto jsem rád, že dnes mohu stát u zrodu regionální organizace, jejímž hlavním cílem je právě podpora života a infrastruktury zejména v menších městech a obcích a venkovských oblastech,“ říká předseda regionální organizace TOP 09 Plzeň-venkov Richard Pikner.

Nová organizace vznikla rozdělením regionální organizace TOP 09 Plzeňsko na dvě. Tou druhou je TOP 09 Plzeň, která bude působit pouze na území krajského města. V rámci Plzeňského kraje tedy budou nově fungovat namísto dvou, tři regionální organizace: TOP 09 Plzeň, TOP 09 Plzeň-venkov a TOP 09 Klatovsko a Domažlicko.

Místní organizace spadající pod Regionální organizaci TOP 09 Plzeň-venkov a jejich předsedové:

TOP 09 Horní Bříza – Alena Šůmová

TOP 09 Nýřany – Ladislav Vostrý

TOP 09 Plasy – Ladislav Lego

TOP 09 Přeštice – Karel Naxera

TOP 09 Rokycany – Tomáš Rousek

TOP 09 Starý Plzenec – Miroslav Hlaváč

TOP 09 Tachov – Miroslav Pelán

Eva Šafránková

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme