Místostarostou v Blovicích se znovu stal Michal Hodek za TOP 09

20. 10. 2022

V Blovicích v okresu Plzeň-jih proběhlo ve středu 19. 10. 2022 ustavující zastupitelstvo po komunálních volbách. V radě města usedli zástupci kandidátky „Žijeme Blovice“ a „Společně pro Blovice“. Post starosty bude znovu zastávat Robert Zelenka (Žijeme Blovice), uvolněným místostarostou bude i nadále Michal Hodek (Společně pro Blovice, nominovaný TOP 09). Na pozice radních byli zvoleni Pavel Vlach, Božena Šroubková a Pavel Januš, všichni za kandidátku „Žijeme Blovice“.

„Chtěl bych moc poděkovat voličům, kteří nám dali svou důvěru. Velice si této podpory vážím a zavazuje nejen mne, ale i kolegy z naší kandidátky k další práci pro Blovice. Gratuluji také starostovi Robertovi Zelenkovi a jeho sdružení, které volby vyhrálo. Jsem rád, že pokračujeme ve spolupráci, protože výsledek voleb vnímám jako ocenění společné práce, kterou jsme s kolegy z koalice v posledních čtyřech letech v Blovicích odvedli,“ říká místostarosta Blovic Michal Hodek.

Ing. Michal Hodek se narodil v roce 1975 v Rokycanech. Po studiu blovického gymnázia absolvoval ekonomickou fakultu ZČU v Plzni. Od roku 2001 byl zaměstnám na MěÚ Blovice, nejprve na pozici ekonoma města, následně jako vedoucí odboru ekonomického a rozvoje města. Od roku 2014 vykonává funkci místostarosty města Blovice se zaměřením na veřejné zakázky, odpadové hospodářství, bytovou správu a lesní hospodářství. Je ženatý a má dvě děti. Manželka Jitka pracuje jako lékařka v oboru endokrinologie v Plzni. Rád s rodinou cestuje, nejraději autem, jinak v zimě na lyžích a v létě pěšky.

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme